Hvorfor velge  Askim bilverksted?

vi samarbeider med meca slik at du får de mest sofistikerte prisoverslagene

På Askim bilverksted anser vi oss selv som en del av det store bilsamfunnet. Vi vet at vårt omdømme er bygget på en kunde om gangen, og når konkurrentene dine har store selskaper som støtter dem, blir dette omdømmet en av dine viktigste eiendeler. Derfor er alle våre teknikere ASE-sertifiserte.

Siste nytt innenfor bilsamfunnet

vil du vite mer om biler og forskjellige bil ting?

Hvis du noen gang har tatt vedlikeholdet av kjøretøyet i hendene dine, vil du sannsynligvis trenge å vite hvordan du velger de riktige dekkene til kjøretøyet ditt. Dette kan være skremmende for noen mennesker, men ikke la det stoppe deg! Det første du må huske på når du leter etter de riktige dekkene.

Det er ingen hemmelighet at biler er dyre. Ikke bare koster det deg et heftig beløp å kjøpe en (enten du kjøper den direkte eller legger ned en forskuddsbetaling og følger opp med månedlige utbetalinger), men bilreparasjon blir også dyr.

Utskifting av bildeler kan være dyrt, men ikke hvis du kjøper brukte bildeler. Se vår nybegynnerveiledning for å kjøpe trygge brukte bildeler her. Visste du at i løpet av ett år resirkuleres over 25 millioner tonn brukte bildeler

Lærerike Spørsmål

lære mer om bilreparasjon og biltilbehør. Finn nyttig informasjon og hold deg informert.

Askim bilverksted er et komplett reparasjons verksted for biler. VI tilbyr ASE-sertifisert service for alle utenlandske og innenlandske biler og lastebiler. Som et komplett verksted for biler sørger vi for å tilby pålitelig service for et bredt spekter av forskjellige repearasjoner. Klikk her for å se en full liste over de forskjellige tjenestene vi tilbyr våre kunder. I tillegg til å betjene privateide kjøretøyer, ønsker vi også kommersielle kjøretøyer og biler.

Bilmerker vi jobber med

VI SAMARBEIDER MED MECA SLIK AT DU FÅR DE MEST SOFISTIKERTE PRISOVERSLAGENE

Group
bmw
Group (1)
Group (2)
toyota
volkswagen
land-rover
honda